Lieve Maud en Pim

Ik hou van jullie, voor altijd!

Ik hou van jullie, voor altijd. Jullie zijn altijd bij mij thuis welkom, waar, wanneer of hoe laat dat ook mag zijn. Ik ben er voor jullie! Maar niet alleen ik ben er voor jullie... Ook jullie opa, oma, tantes, ooms, neefjes en nichtje missen jullie erg en staan voor jullie klaar.

We zien elkaar bijna anderhalf jaar niet echt en ik mis jullie. Ik zou jullie beide zo graag weer willen knuffelen, met jullie spelen, stoeien en met jullie praten zoals we dat altijd konden doen. Lekker naar buiten, gamen, spelletjes doen, video's maken, tekenen of bakken op een normale manier.

Ik hoorde van Anouk dat we elkaar tot eind december één keer in de twee weken een uurtje zullen zien. Ik hoorde ook van Anouk dat jullie veel spanning hebben als jullie mij gezien hebben en dat we elkaar daarom bijna niet zien. Ik weet dat jullie het veel minder spannend zullen vinden als we elkaar vaker, langer en op een leukere plek zouden zien. Ik heb heel vaak gevraagd of ik jullie vaker, langer of ergens anders mag zien, maar dit mag dus niet.

Ik denk daarom dat het niet goed is om door te gaan op de manier zoals het nu gaat (kort, in een kamertje en met Marijke erbij). Het doet me pijn, maar ik denk dat doorgaan op deze manier niet goed voor jullie is. Daarom kies ik ervoor om elkaar even niet meer te zien. Zo hebben jullie geen spanning meer en krijgen jullie rust.

Heel veel liefs, tot ooit,

Jullie enige echte vader die van jullie houd, jullie mist en niet bij jullie mag zijn

Bob